Tarieven

Wij houden van duidelijkheid, ook als het om onze honorering gaat. 

Voor ondernemers en ondernemingen hanteren wij een uurtarief dat varieert tussen € 200 en € 250, afhankelijk van de aard, de omvang en het belang van de zaak. Voor particulieren ligt het uurtarief tussen € 180 en € 225. Deze tarieven zijn exclusief verschotten (zoals griffierechten en deurwaarderkosten) en exclusief BTW. Wij brengen u geen toeslag voor algemene kantoorkosten in rekening. Direct bij de eerste bespreking wordt met u afgesproken welk uurtarief zal gelden. Wij kunnen u om een voorschot vragen.

Indien wij voor u op pad moeten, dan brengen wij het eerste half uur reistijd niet in rekening. 

Wij staan open voor alternatieve honoreringsafspraken (bijvoorbeeld fixed fee, dag fee of capped fee). Wij treden hierover graag met u in overleg. 

Cliënten die regelmatig behoefte hebben aan advies, bieden wij de mogelijkheid van een op maat gesneden abonnement.

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten  die u aan ons verstrekt, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Download onze algemene voorwaarden

Kantoorklachtenregeling

Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te bedienen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Daarvoor hanteren wij een kantoorklachtenregeling.

Download onze kantoorklachtenregeling

Privacyverklaring

Wij hechten veel waarde aan uw privacy En de veiligheid van uw gegevens. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. 

Download onze privacy verklaring

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op