Tarieven

Wij houden van duidelijkheid, ook als het om onze honorering gaat. 

Voor ondernemers en ondernemingen hanteren wij een uurtarief dat varieert van € 225 tot € 275 exclusief BTW, afhankelijk van de aard, de omvang en het belang van de zaak. Het standaard uurtarief voor ondernemers en ondernemingen  bedraagt € 250 exclusief BTW.

Voor particulieren ligt het uurtarief tussen € 200 en € 250 exclusief BTW (tussen € 242,00 en € 302,50 inclusief BTW). Het standaard uurtarief voor particulieren bedraagt € 225 exclusief BTW (€ 272,25 inclusief BTW).

De hierboven vermelde tarieven zijn exclusief verschotten (zoals griffierechten en deurwaarderskosten). Wij brengen u geen toeslag voor algemene kantoorkosten in rekening. Direct bij de eerste bespreking wordt met u afgesproken welk uurtarief zal gelden. Wij kunnen u om een voorschot vragen.

Indien wij voor u op pad moeten, dan brengen wij u de reistijd tegen een gematigd uurtarief in rekening. Voor particulieren is dat tarief  50% van het overeengekomen uurtarief, voor ondernemers en ondernemingen is dat tarief 75% van het overeengekomen uurtarief.  

Wij staan open voor alternatieve honoreringsafspraken (bijvoorbeeld fixed fee, dag fee of capped fee). Wij treden hierover graag met u in overleg. 

Cliënten die regelmatig behoefte hebben aan advies bieden wij de mogelijkheid van een op maat gesneden abonnement.

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten die u aan ons verstrekt zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Download onze algemene voorwaarden

Kantoorklachtenregeling

Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te bedienen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Daarvoor hanteren wij een kantoorklachtenregeling.

Download onze kantoorklachtenregeling

Privacyverklaring

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en de veiligheid van uw gegevens. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld.

Download onze privacy verklaring

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op